23. 11. 2009

Subjekty:
CENTRAL GROUP

CENTRAL GROUP zahajuje výstavbu velkého bytového projektu Nové Letňany v Praze 9

Bytový dům o deseti nadzemních podlažích a celkem 136 bytech, jehož výstavba se právě zahajuje, si vyžádá investici blížící se 165 milionů korun. Výstavba bude dokončena v srpnu 2011. Bytový dům v Nových Letňanech je již pátým projektem, kde CENTRAL GROUP s touto stavební firmou spolupracuje. „Při volbě generálního dodavatele jsme zohlednili nejen výši nabídkové ceny, ale také kvalitativní ukazatele, které jsme si měli možnost ověřit v rámci předchozí spolupráce.“ uvedl Aleš Novotný, výkonný ředitel CENTRAL GROUP.

O byty v novém moderním bytovém komplexu Nové Letňany v Praze 9 – Letňanech je stále mimořádný zájem. Výstavba ještě nezačala a v prvním z bytových domů už je prodána téměř polovina bytů. Lokalita Nové Letňany s rozsáhlým centrálním parkem a dětským hřištěm se nachází blízko stanice metra a největšího obchodně-zábavního centra v České republice. Obchodní centrum Letňany poskytuje dostatek prostoru k nákupům a zábavě. Obchodní zóna nabízí kromě multikina a restaurací také fitness, sportovní centrum, aquacentrum a zimní stadion. V Letňanech se nachází veškerá občanská vybavenost. Nově vzniká v blízkosti lokality i rozsáhlý mnohahektarový Lesopark Letňany.

CENTRAL GROUP nadále garantuje nejlepší ceny všech svých bytů, domů a parcel. Garance platí pro případ, že klient uzavře se společností CENTRAL GROUP smlouvu na nový byt, dům nebo parcelu a poté nalezne v nabídce CENTRAL GROUP či jiného developera srovnatelnou levnější nemovitost. V takovém případě bude cena bytu, domu nebo parcely snížena na úroveň této levnější nemovitosti nebo dojde k ukončení smlouvy, přičemž v tom případě klientovi budou vráceny veškeré uhrazené finanční prostředky i s úrokovým navýšením 5 % ročně.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu