09. 04. 2009

Subjekty:
ČSOB

ČSOB nabízí levnější bydlení pro všechny

I pro klienty, kteří si chtějí půjčit menší částku čeká příjemný bonus – nulový poplatek za zpracování ČSOB Půjčky na lepší bydlení. Každý nově příchozí zájemce o hypotéku či půjčku bude navíc zařazen do soutěže, kde je hlavní výhrou návrh bytu v hodnotě 35 000 Kč od designérů pořadu „Jak se staví dům/sen“.

ČSOB bude od 14. dubna do 12. května nabízet snížené úrokové sazby k hypotékám do    85 % hodnoty zástavy nemovitosti s tříletou či delší fixací. Hypotéku ČSOB tak bude možné získat již od 5,09 %. Pro získání  zvýhodněné sazby je rozhodující kompletní podání žádosti o hypotéku do 12. května.

„Právě na jaře je již tradičně největší zájem o zlepšování vlastního bydlení. Proto ČSOB připravila jarní nabídku, která klienty, kteří chtějí změnit či vylepšit své bydlení, jistě potěší. Hypotéku si mohou vzít s úrokovou sazbou již od 5,09 %, navíc mohou být zařazeni do slosování o návrh bytu. Toto vše navíc s našim již tradičním servisem, kdy hypotéku a většinu potřebných dokumentů, kvůli kterým by museli obíhat několik úřadů, vyřídí na jednou a přímo na pobočce spolu s vyřizováním hypotéky. S ČSOB hypotékami tak klienti šetří nejen čas, ale i peníze,“ uvedl Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu Bydlení, úvěry a platební komfort ČSOB. „Nezapomněli jsme ani na ty, kdo na jaro plánují rekonstrukci či modernizaci bydlení. Přesně pro ně je ČSOB Půjčka na lepší bydlení až do konce května bez poplatku za zpracování úvěru,“ dodal Martin Eyberger.

Pro klienty, kteří potřebují nižší částku na úpravu svého stávajícího bydlení je připravena ČSOB Půjčka na lepší bydlení. Do konce května si ji klienti mohou sjednat bez jakýchkoliv poplatků za její zřízení, pokud si půjčí částku od 100 000 korun výš.

Každý, kdo využije ČSOB Hypotéky, nebo ČSOB Půjčky na lepší bydlení se zároveň zařadí do soutěže, která probíhá od 1. dubna do 30. června. Výhrou je návrh interiéru v hodnotě 35 000 korun. Každý týden se bude losovat jeden šťastný výherce. Celkem 13 vylosovaných klientů se tak bude moci pochlubit novým vzhledem bydlení od designérů pořadu „Jak se staví dům/sen“.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu