22. 12. 2010

Subjekty:
FINEP HOLDING

FINEP a CPI uzavřely jednu z největších nemovitostních transakcí za poslední tři roky

„Obchodní jednání s CPI probíhala několik měsíců. Na obou stranách jsme si uvědomovali, že finančním rozsahem této transakce stanovujeme nové tržní ceny,“ sdělil Tomáš Pardubický, generální ředitel FINEP HOLDING, SE.

„Sídlo společnosti Siemens představuje pro naše portfolio kvalitní investiční instrument, který ideálně zapadá do naší dlouhodobé strategie,“ řekl Zdeněk Havelka, generální ředitel CPI.

Kancelářský komplex City West získal v letošním roce řadu prestižních ocenění, mimo jiné i titul Nejlepší kancelářský projekt CIJ Award 2010.

Na architektonickém návrhu administrativní části City West, se podílela architektonická kancelář AHK Architekti. Siluetě projektu dominuje desetipodlažní budova ve tvaru diamantu. Diamant kompozičně vyvažují další administrativní budovy ve tvaru písmene H se zelenými klidovými zónami. Komplex 7 administrativních kancelářských budov bude mít ve finální fázi celkovou rozlohu 100 000 m2.

City West si za své sídlo vedle Siemensu vybraly další renomované společnosti jako Bayer, Okin, Interoute či KB.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu