Hypoúvěr Modré pyramidy s akční slevou 0,25 % p.a.

Sleva je poskytována u všech typů Hypoúvěrů a snižuje úrokovou sazbu o 0,15 % p.a. bez omezení, dalšího snížení o 0,1 % p.a. dosáhne klient pokud si současně s žádostí o úvěr založí Modré konto nebo Modré konto Plus. Modré konto je zvýhodněný bankovní balíček služeb, který je určen pouze pro klienty Modré pyramidy. Ti mohou mít Modré konto nebo Modré konto Plus vedeno zdarma, pokud jejich měsíční očištěný kreditní obrat dosáhne minimálně 15 000 Kč a u Modrého konta Plus 25 000 Kč.

Při využití této akční nabídky získá klient velice zajímavou úrokovou sazbu, která patří na trhu financování bydlení k nejvýhodnějším. Akční úrokové sazby se vztahují na žádosti o úvěr podané v období od 1. září do 6. října 2008.  Pro vyřízení je možné zvolit formu pohotovostního úvěru – mít vše vyřízeno „dopředu“ a finanční prostředky připraveny pro rychlé jednání například při koupi nemovitosti.

Pro ty, kteří chtějí mít jistotu měsíčních splátek po celou dobu trvání úvěru je zajímavý  Hypoúvěr GARANT, který uvedla Modrá pyramida na trh po úspěšném Hypoúvěru a Hypoúvěru 100 letos na jaře.  Jeho předností je  garantovaná výše měsíčních splátek a splatnost 20 let (10 let překlenovací úvěr + 10 let přidělený úvěr). Hypoúvěr GARANT  je možné čerpat s nulovou akontací,  až na sto procent ceny nemovitosti.

Za šest měsíců letošního roku poskytla Modrá pyramida hypoúvěry v objemu 4,6 mld. Kč a průměrná výše  dosahuje  1,2 mil. Kč. Klienti nejčastěji čerpají hypoúvěr na koupi nebo na výstavbu bytu či rodinného domku, případně na modernizaci či  rekonstrukci.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu