01. 07. 2010

Subjekty:
ČSOB

Léto bude v ČSOB patřit úvěrům – u hypoték je pro klienty připravena letní sleva

„ČSOB vychází během letních měsíců vstříc všem svým klientům, kteří zvažují nějaký typ úvěru. Ať už se jedná o koupi auta, nemovitosti, vybavení bytu nebo pořízení dovolené, jsme připraveni reagovat na jejich požadavky a umožnit jim zvolit si pro ně nejvýhodnější benefit,“ řekla Ivana Bohatcová, výkonná manažerka segmentu Bydlení a úvěry ČSOB. „Z výzkumu, který jsme si nechali v nedávné době zpracovat, vyplývá, že více než polovina zájemců o úvěr hledá především rychlost a jednoduchost ve vyřizování úvěrů, což můžeme našim klientům určitě nabídnout,“ doplnila Ivana Bohatcová z ČSOB.

ČSOB poskytuje široké spektrum úvěrových produktů a služeb. Jedním z nich je i neúčelová ČSOB Půjčka na cokoliv. Klient má možnost si od banky vypůjčit prostředky až na 7 let. Úvěr lze získat i bez doložení účelu. Kromě letních výhod, sjednání půjčky zdarma nebo předčasné splacení bez poplatku, může žadatel standardně získat půjčku až do výše 600 000 Kč bez ručitele.

Pokud klient plánuje řešit svou bytovou situaci, nejlepším řešením pro něj bude ČSOB Hypotéka, kterou může použít na koupi, výstavbu, rekonstrukci či modernizaci svého bydlení. Banka klientovi zajistí pojištění nemovitosti i schopnosti splácet, odhad ceny nemovitosti i potřebné dokumenty z katastru nemovitostí . Poradci vše srozumitelně vysvětlí a pomohou, aby klient potřebné finanční prostředky získal včas.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu