09. 09. 2008

MEXX Reality nabízí jako první realitní kancelář kreditní kartu

„Nová služba umožňuje velmi rychlé a jednoduché získání prostředků na rezervaci vyhlédnuté nemovitosti. Stačí, když klient navštíví naši kancelář. Prodejce s ním okamžitě vyřídí žádost o vydání kreditní karty spolu se stanovením výše úvěrového rámce. Během 30 minut dochází ke schválení kreditní karty a zájemce má nemovitost zamluvenou,“ uvedl generální ředitel MEXX Reality Zdeněk Materna. Vlastní kartu, o kterou lze zažádat rovněž prostřednictvím webových stránek www.mexxreality.cz, pak dostane klient poštou během několika dní.

MEXX Reality má nyní díky kartě nejucelenější program péče o zákazníky na tuzemském realitním trhu. „Vydáním karty péče nekončí. Naše společnost HYPO Finance CZ vyřizuje pro klienty hypotéky a díky velkým objemům transakcí je schopna zajistit špičkové podmínky. Samozřejmostí u nás je, že naši proškolení makléři asistují kupujícím i prodávajícím po celou dobu transakce,“ doplnil Materna.

Kreditní kartu vydává MEXX Reality dohromady se společností Credium, a. s. Vydání karty, stejně jako vedení účtu jsou v prvním roce zdarma. Bezplatné mohou být i v dalších letech, pokud klient utratí prostřednictvím karty alespoň 35.000 korun za rok. Karta má velmi zajímavé bezúročné období v délce až 50 dní. „To je dostatečně dlouhé k vyřízení celé hypotéky. Za rezervaci nemovitosti tak klient nemusí platit ani korunu navíc. Další výhodou je, že majitelům karty a jejich rodinným příslušníkům poskytujeme slevy ve výši 10% u služeb do 70 tisíc Kč a nad tuto částku pak dokonce 15%. Tyto slevy mohou klienti uplatnit v rámci dalších prodejů a nákupů nemovitostí přes naši společnost. V konečném důsledku to znamená, že v budoucnu klient při využívání našich služeb může prostřednictvím naší kreditní karty ušetřit i několik desítek tisíc korun,“ doplnil Materna.

Kartu lze dále používat i k běžným nákupům. Je možné k ní uzavřít komplexní pojištění. Jedná se jednak o pojištění schopnosti splácet úvěr, které klienta ochrání v případě neočekávaných a těžkých životních situací jako jsou třeba nemoc a ztráta zaměstnání. Dalšími druhy jsou pojištění proti zneužití karty, tj. proti případným finančním ztrátám v důsledku odcizení či ztráty, a cestovní pojištění, výhodné zejména při cestách do zahraničí, během dovolené nebo pracovních cest. Ke kartě, jejíž úroková míra po uplynutí bezúročného období nebo u výběrů z bankomatu je 21 procent, se váže i zajímavý věrnostní program, zaručující slevy u partnerských firem (podrobnosti na www.mexxreality.cz/karta).

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu