01. 08. 2011

Subjekty:
ČSOB

V srpnu ČSOB zvýhodňuje úvěry na bydlení a přináší novou možnost mimořádné splátky hypotéky

„Letní měsíce již tradičně patří k době, kdy si mnoho lidí pořizuje vlastní bydlení, začínají se stavbou či se pouští do rekonstrukce nebo zařízení bytu či domu. Proto ČSOB přichází s akční nabídkou na podporu bydlení a klienti, kteří si v srpnu zažádají o úvěr, budou osvobozeni od poplatku za zpracování a ušetřené peníze budou moci využít například na zařízení bytu,“
uvedla Ivana Bohatcová, manažerka segmentu Bydlení a úvěry ČSOB. „Věřím, že tím potěšíme klienty, kteří se již pustili do úpravy vlastního bydlení, a zároveň to bude motivací pro ty, kteří ohledně pořízení nebo modernizace vlastního bydlení váhají,“ doplnila Ivana Bohatcová.

Akční nabídka na ČSOB Půjčku na lepší bydlení potrvá celý srpen. Nulový poplatek za zpracování úvěru se také vztahuje na ČSOB Hypotéky (s výjimkou Americké hypotéky a Předhypotečního úvěru) a ČSOB Půjčku na cokoliv.

V srpnu také ČSOB zavádí novou službu Mimořádná splátka 10 %. Klient tak nově získá další možnost jak provést mimořádnou splátku hypotéky bez poplatku, a to vždy jednou ročně ve výši 10 % z aktuálního zůstatku úvěru. Tato možnost je podmíněna tím, že mimořádná splátka může být provedena až po prvních 12 měsíčních splátkách úvěru a následně ji klient může opakovat vždy po 12 splátkách hypotéky. Služba je poskytována k hypotékám s fixací úrokové sazby na 1, 3, 5 nebo 10 let. V případě sjednání této služby dochází k navýšení úrokové sazby o 0,1 %. Klient tak bude mít celkem tři možnosti, jak realizovat mimořádnou splátku v ČSOB – buď sjednáním služby Mimořádná splátka 10 %, sjednáním mimořádné splátky v úvěrové smlouvě ve výši maximálně 50 % z výše úvěru, anebo v případě hypoték do 85 % a 100 % zástavní hodnoty nemovitosti může klient provést mimořádnou splátku kdykoliv až do výše 70 % zástavní hodnoty nemovitosti.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu