25. 06. 2009

Společnost DavCor vyhlašuje jedinou soutěž svého druhu v České republice

„Mnoho developerů působících na pražském trhu nabízí v současné době různé typy slev a dalších bonusů, ale nikdo dosud nezašel tak daleko, aby zákazníkům nabídl střešní apartmán jako cenu do soutěže,“ vysvětluje ředitel DavCoru, David Werry.

„A proč to vše vlastně děláme?“ pokračuje Werry. „Náš projekt má vynikající design, výbornou kvalitu a nachází se ve skvělé lokalitě v blízkosti centra města. Ceny jsou nastaveny podle současné úrovně na trhu a jsou dostupné. Avšak my jsme chtěli udělat ještě více a připravit něco vzrušujícího pro zákazníky. Také jsme chtěli povzbudit trh během července a srpna, kdy je běžné, že je situace na trhu trošku ospalá a samozřejmě je naším záměrem rovněž prodat více bytů. Kromě toho se také snažíme, aby se všichni pobavili během těžkých časů ekonomické krize.“

K účasti v soutěži je nutné si koupit byt, což obnáší zaplacení rezervačního poplatku v hodnotě 50 tisíc korun a také 15 procentní zálohy. Do doby, než bude budova dokončena, nemusí zákazník platit další náklady.

Soutěžní otázka zní: Jak dlouho (s přesností na sekundy) bude trvat profesionálnímu závodníkovi disciplíny Trial panu Vlastislavovi Čiháčkovi jízda na kole na trase od úpatí sochy sv. Václava k prostřednímu vchodu obytného domu v REZIDENCI JUBILEUM v odpoledních hodinách v pracovní den, za předpokladu, že se jezdec snaží dosáhnout co nejkratšího času? Trasa bude absolvována celkem třikrát a výsledný čas bude určen aritmetickým průměrem z dosažených hodnot.

Vlastislav Čiháček je patronem programu „Zelená kola“ společnosti DavCor, který vznikl za účelem propagace cyklistiky jako alternativního způsobu dopravy v centru města. V rámci tohoto programu se DavCor zavázal, že poskytne kolo a bezpečnostní vybavení ke každému prodanému bytu.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu