LBBW Bank CZ: 2,73 % p.a. pro hypotéky s fixací na 5 let

15.04.2013 12:04 Tisková zpráva: LBBW Bank

Mimořádná jarní nabídka akční pětileté úrokové sazby 2,73 % p.a. a nulového poplatku za správu úvěru platí pro žádosti podané od 15. dubna 2013. Nabídka je určena pro hypotéky až do výše 70 % zástavní hodnoty nemovitosti. Akční sazba se vztahuje na sjednání nových účelových hypotečních úvěrů i na refinancování stávajících účelových hypoték.

„LBBW Bank se intenzivně zaměřuje na poskytování hypoték náročnější klientele a přizpůsobuje tomu neustále svoji nabídku i procesy zpracování takovýchto úvěrů. Díky tomu došlo v minulém roce k výraznému nárůstu v oblasti hypotečních úvěrů a na hypotéky sázíme i v roce 2013! Reagujeme na poptávku klientů po pětiletých fixacích a zároveň jim umožňujeme zafixovat si tyto výhodné podmínky i šest měsíců před koncem fixace jejich stávající úrokové sazby,“ uvedl Boris Čuchran, člen představenstva odpovědný za divizi Individuálního bankovnictví LBBW Bank CZ.

Výhody hypotéky LBBW Bank CZ v rámci jarní akce:

• 2,73 % p.a. s fixací na 5 let pro nové účelové hypotéky
    a pro refinancování,
  • bez poplatku za správu úvěru,
  • možnost zafixování sazby až 6 měsíců před čerpáním hypotéky nebo před koncem fixace stávající hypotéky,
  • garantovaná sazba ode dne podání žádosti o hypotéku,
  • bez poplatku za poskytnutí hypotéky na refinancování,
  • při refinancování stávající hypotéky není v případě splnění podmínek banky třeba dokládat příjmy.

Podmínky akce:

• fixní úroková sazba na období 5 let ve výši 2,73 % p.a.,
  • akce je platná pro žádosti o hypoteční úvěry v období od 15. 4. až do odvolání,
  • nabídka platí pro refinancování nebo poskytnutí nové účelové hypotéky,
  • povinnost sjednání osobního Konta 5 za 50 nebo IQ konta HYPOTÉKA,
  • výše hypotečního úvěru až do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti.