LBBW Bank CZ nově nabízí hypotéku bez poplatku za správu úvěru

07.03.2013 12:03 Tisková zpráva: LBBW Bank

LBBW Bank CZ v zájmu zkvalitnění služeb a současně v reakci na aktuální tržní situaci zařadila od 7. 3. 2013 do své nabídky možnost sjednání hypotečního úvěru bez poplatku za správu úvěru. Hypotéku lze uzavřít na jakékoli pobočce LBBW Bank nebo prostřednictvím nové speciální webové stránky www.lepsihypo.cz.

Hypotéku bez poplatku za správu úvěru mohou využít klienti jak pro novou hypotéku, tak pro refinancování stávající hypotéky z jiné banky.  Standardní výše poplatku za správu hypotečního úvěru činí v LBBW Bank 150 Kč měsíčně.

Zároveň klient, který do konce dubna zažádá o novou hypotéku nebo si v rámci refinancování do LBBW Bank převede svoji stávající hypotéku, a to přes webové stránky www.lepsihypo.cz, získá nejen atraktivní úrokovou sazbu již od 2,29% p.a., ale současně zajímavé slevy na bankovní služby. Při refinancování navíc není třeba při dosavadním bezproblémovém splácení dokládat příjmy.