LBBW financuje nový rezidenční projekt Pod Ladronkou

23.01.2012 04:01 Tisková zpráva: LBBW Bank

LBBW Bank CZ a.s. bude financovat výstavbu bytového projektu Pod Ladronkou. Komplex dvou budov, čtyřpodlažní a pětipodlažní, bude realizován v oblíbené rezidenční oblasti Prahy 5 – Smíchova. Celkové náklady projektu dosahují 130 miliónů Kč.

Výstavba projektu Pod Ladronkou byla zahájena na konci roku 2011 a bude dokončena v polovině roku 2013. Projekt společnosti V Invest CZ zahrnuje 26 bytových a 2 nebytové jednotky včetně garáží v suterénu a venkovních parkovacích míst. Dispoziční řešení maximálně využívá strategické umístění bytů pod vrcholem Strahovského kopce, blízkosti městského centra Anděl i nedalekého parku Ladronka ke komfortnímu bydlení. Výborná dopravní dostupnost, jedinečné výhledy na Prahu, komplexní občanská vybavenost včetně blízké mateřské i základní školy podtrhují atraktivitu projektu.

LBBW Bank poskytla společnosti V Invest CZ střednědobý úvěr na financování výstavby a pro kupující připravuje zvýhodněné hypotéky (ocenění zdarma, snížený poplatek za zpracování, lepší úrokové sazby apod.).

Jsme přesvědčeni, o vysoké kvalitě projektu Pod Ladronkou, a to jednak díky zkušenostem společnosti V Invest CZ a.s. na českém rezidenčním trhu, ale především s ohledem na atraktivní lokalitu a kvalitu bydlení, která je nabízena za odpovídající ceny. Zájemcům o bydlení jsme připraveni poskytnout servis v oblasti hypotečního financování,“ uvedl k projektu Josef Šilhánek, ředitel Financování nemovitostí LBBW Bank CZ . „Při rozhodování vždy klademe důraz na kvalitu a zajímavost, či určitou unikátnost projektu, a to, myslím, bude v tomto projektu zcela splněno,“ doplňuje Josef Šilhánek.

Ing. Jaroslav Vondřička,   předseda představenstva společnosti V Invest CZ a.s.,  komentoval spolupráci na tomto projektu: „LBBW Bank CZ je financující bankou projektu nejen díky nabídnutým podmínkám financování. Přesvědčil nás především individuální přístup banky při vyjednávání financování a vstřícný postoj banky k zajištění finančních prostředků našich klientů.

LBBW Bank CZ je německou bankou se zaměřením na fyzické osoby, privátní a firemní bankovnictví, a v neposlední řadě na financování zajímavých a perspektivních realitních projektů.