09. 07. 2014

Logan Smith jmenován na pozici Chief Investment Officer společnosti P3

Generální ředitel P3 Ian Worboys v této souvislosti uvedl: „P3 zahajuje jeden z nejrozsáhlejších programů expanze na evropském logistickém trhu, a to díky silnému finančnímu zázemí, které nám poskytli naši vlastníci – soukromé společnosti TPG a Ivanhoé Cambridge. Pevně věřím, že Logan Smith bude díky svým odborným znalostem a zkušenostem při plnění těchto plánů velkým přínosem.“

Logan Smith působil 16 let v oblasti logistiky a nemovitostí v Evropě a Severní Americe. V roce 2008 opětovně nastoupil do amsterdamské pobočky společnosti Prologis do oddělení Asset Management and Acquisitions. Po sloučení firem Prologis a AMB v roce 2011 byl jmenován do čela týmu European Transactions, kde byl odpovědný za akvizice a divestice v přibližné hodnotě 2 miliardy eur. Logan Smith získal titul MBA na Harvard University a s vyznamenáním vystudoval ekonomii na Cornell University.

„Stát se součástí týmu P3 právě v tomto období je velmi vzrušující. Evropský logistický trh se rychle mění a na operační úrovni je stále komplikovanější a náročnější. To vyžaduje vysokou efektivitu a hluboké porozumění byznysu našich zákazníků. Z investičního hlediska vytvářejí makroekonomické změny jako je e-commerce nebo konsolidace dodavatelských řetězců i nadále atraktivní investiční příležitosti pro týmy, které mají dostatečnou kapacitu a odpovídající odborné znalosti k jejich realizaci,“ řekl nově jmenovaný Chief Investment Officer společnosti P3 Logan Smith.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu