Makléřské hvězdy RE/MAXu v pořadu na Primě

01.09.2011 10:09 Tisková zpráva: RE/MAX Czech Republic – Welcome Home s.r.o.

Realitní síť RE/MAX vybrala ze svého týmu ty nejlepší makléře pro nový pořad televize Prima – Nové hnízdo. Po osm večerů budou moci diváci sledovat, jak se vybírají a posuzují nemovitosti a v poradnách se dozví hodně užitečných tipů a informací na co si dát při výběru pozor.

„Naší účastí v tomto pořadu, chceme ukázat, že povolání makléře může být prestižní a lidé, kteří v něm u nás působí, jsou skuteční profesionálové, kteří vám dokáží ušetřit nejednu starost.“, říká Petr Frey, viceprezident pro marketing.

Nová reality show televize Prima s názvem Nové hnízdo startuje první zářijovou neděli v podvečer. Jedná se o nový osmidílný seriál, v němž bude moderátor Petr Vondráček (35) s týmem makléřů RE/MAXu  vyhledávat před vašima očima nové bydlení. RE/MAX je generálním sponzorem pořadu a na tvorbě pořadu se také aktivně podílel. Certifikovaní makléři RE/MAXu pro zájemce pečlivě vybrali ze svého portfolia všechny představované nemovitosti, tak aby odpovídaly zadaným požadavkům od zájemců, kteří budou mít možnost se vždy rozhodnout mezi třemi nabídkami pro tu nejlepší. Bude záležet samozřejmě také na tom, jak dobře jim výhody nového bydlení makléři představí.

Diváci se tedy mohou těšit jak na stěhování z velkoměsta, tak třeba na hledání chalupy pro víkendový relax nebo na výměnu malého bytu za větší. S dalším osudem nemovitosti z portfolia RE/MAXu, kterou si účastníci vyberou, jim následně poradí zkušení designéři a další profesionálové.

A aby toho nebylo pro diváky i pro účastníky reality show málo, zájemci zde jednu noc přespí. Přitom hned ráno přijde na řadu romantická snídaně do postele, servírovaná sympatickým moderátorem. Mezi zájemci o nemovitost uvidíte také známou rosničku Míšu Dolinovou.

Na stránkách www.re-max.cz/nove-hnizdo budou moci diváci hlasovat o nejsympatičtějšího makléře z tohoto seriálu.