Modrá pyramida snižuje úrokovou sazbu Hypoúvěrů

23.04.2010 10:04 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

S platností od 26. dubna snižuje Modrá pyramida úrokovou sazbu Hypoúvěrů GARANT a Hypoúvěrů se splatností do 25 let (včetně) o 0,06 %.

Hypoúvěr s 25letou splatností, který je nejčastěji využíván, klient získá  s úrokovou sazbou již 4,99 % p.a., a to bez počáteční akontace a za předpokladu, že ho bude splácet prostřednictvím Modrého konta nebo jiného osobního běžného účtu vedeného v Komerční bance. Ti, kteří tak neučiní, budou mít úrokovou sazbu o 0,2 % vyšší.  V případě, že klient bude mít již naspořeno alespoň 35 % cílové částky, bude jeho sazba pouze 4,69%. Za stejných podmínek a se stejnou úrokovou sazbou bude poskytován i Hypoúvěr  GARANT,  neboť Modrá pyramida vychází vstříc těm klientům, kteří chtějí mít jistotu stálé měsíční splátky po celou dobu trvání úvěru, tedy 20 let (10 let ve fázi překlenovacího úvěru + 10 let ve fázi přiděleného úvěru).

Modrá pyramida i nadále poskytuje úvěry s LTV do 100 % (do 100 % tržní  ceny nemovitosti) a také u těchto úvěrů snižuje úrokovou sazbu – a to u  Hypoúvěru GARANT 100 a Hypoúvěru 100 se splatností 25 a méně let na 5,69 % p.a.

Hypoúvěr lze využít na financování koupě či stavby bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci. Ke všem úvěrům nabízí Modrá pyramida výhodné Rizikové životní pojištění Pyramida, které kryje všechna základní rizika: úmrtí, ztrátu soběstačnosti a ztrátu zaměstnání.