Modrá pyramida znovu snížila úrokové sazby Hypoúvěru

07.05.2012 05:05 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

S platností od 1. května snížila Modrá pyramida úrokové sazby u Hypoúvěru, který lze nyní získat s úrokovou sazbou  od  3,59 % p.a.

Hypoúvěr je poskytován již od výše 200 000 Kč, je možné jej čerpat až do výše 100 % hodnoty nemovitosti a splátky rozložit až na 28 let a to i bez počátečního vkladu.

V loňském roce poskytla Modrá pyramida 3 700 Hypoúvěrů v objemu 5 mld. Kč, průměrná výše Hypoúvěru činila 1 360 000 Kč.

Modrá pyramida poskytuje v rámci komplexního finančního poradenství také hypoteční úvěry  Komerční banky, které je možné sjednat se sazbou od 3,49 % p.a. pro tří až pětileté fixace.

U finančních poradců Modré pyramidy si mohou klienti vyřídit vše kolem financování bydlení – například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí v nižších částkách je vhodný Rychloúvěr, který lze získat i bez zajištění, na renovaci bytového domu zase Renoúvěr Multi. Součástí klientského servisu je i nabídka odpovídajícího tipu pojištění.