NATLAND Group: Karel Týc šéfem realitních projektů

23.01.2012 03:01 Tisková zpráva:

Karel získal na svých předchozích pozicích bohaté zkušenosti v oblasti real estate, a proto bude velkým přínosem pro NATLAND Group zejména vzhledem k portfoliovým společnostem působícím v tomto sektoru,“ uvádí Lubor Svoboda, výkonný ředitel NATLAND Group.

Mezi hlavní priority Karla Týce v NATLAND Group bude analýza kompletního portfolia real estate projektů skupiny a jejich optimalizace do synergické struktury, spuštění a akcelerace vytipovaných nemovitostních projektů skupiny a směrování real estate investic do segmentu nemovitostních projektů.

Do NATLAND Group přichází Karel Týc z pozice partnera a člena představenstva společnosti M&K Development, ve které byl zodpovědný za rozvoj developerských projektů. Mimo jiné působil v pozici výrobního ředitele společnosti Prosim a jako vedoucí developmentu u společnosti Storea. Ve společnosti Skanska Property CZ byl koordinátorem projektů a projektovým manažerem administrativních budov a obchodních center

Karel Týc vystudoval ČVUT a VŠE. Je autorizovaným inženýrem pozemních staveb ČKAIT a členem Svazu stavebních inženýrů (SSI). Mezi Karlovy koníčky především patří windsurfing, lyžováni, golf a četba.