Největší realitní show pod střechou Gongu

29.04.2015 03:04 Tisková zpráva: RE/MAX Czech Republic – Welcome Home s.r.o.

Poslední dubnový víkend se uskutečnila jedna z největších realitních konferencí – RE/MAX Convention. Dva dny plné odborných seminářů zakončil slavnostní galavečer, během kterého byl předán šek Nadaci Terezy Maxové.

Realitní konference RE/MAX Convention se o posledním dubnovém víkendu uskutečnila v úchvatném prostoru haly Gong v Ostravě. Na dvoudenní odbornou část přijaly pozvání největší celebrity realitního oboru. Účastníci tak měli příležitost vyslechnout přednášku zakladatele a spolumajitele RE/MAX Europe a Ontario-Atlantic Canada Franka Polzlera nebo praktický seminář nejúspěšnějšího realitního makléře pro Havaj (a rodáka z Ostravy) – Raye Proska. Po konferenční části následoval slavnostní galavečer, kterým vyvrcholily oslavy desetiletého působení RE/MAX v ČR. Jeho součástí bylo také vyhlášení těch nejlepších realitních profesionálů i kanceláří. Hřebem večera pak bylo předání šeku Nadaci Terezy Maxové. Díky příspěvkům jednotlivých účastníků se podařilo vybrat celkem 110.000,– korun. Finanční dar půjde na podporu dětí z dětských domovů.