Nízkoenergetické byty jsou na odbyt

06.03.2013 01:03 Tisková zpráva:

Tato etapa zahrnuje 3 viladomy, v nichž se nalézá dohromady 69 bytů. Projekt se nalézá v Letňanech vedle ulice Beranových. Letňany patří z hlediska zájemců o nové byty dlouhodobě k nejvyhledávanějším lokalitám, a to zejména kvůli dobré dopravní dostupnosti a občanské vybavenosti.

K tomu však 2Barevné Letňany přidávají další trumfy: jsou budovány v nízkoenergetickém standardu. Kromě kvalitního zateplení využívají okna s trojskly a systém vzduchotechniky s výkonnými rekuperačními jednotkami.

Stejně jako předchozí developerské projekty společnosti Trigema i 2Barevné Letňany zaujmou příjemnou a účelnou architekturou. Proto také získaly v soutěži Realitní projekt roku Cenu architektů.

„Byt je investice možná i na celý život,“ říká k tomu generální ředitel Trigemy Marcel Soural, „proto svým klientům nabízíme byty trvalé hodnoty a s malými provozními náklady. Naši zákazníci to oceňují, i proto se nám prodej bytů dlouhodobě daří. Například v našem nedávno dokončeném projektu Rezidence 3D v Modřanech zbývá poslední volný byt, “ konstatuje závěrem Marcel Soural.