Nová Karolina Park přivítala členy ostravských Rotary klubů

10.09.2015 12:09 Tisková zpráva:

V prostorách administrativní budovy Nová Karolina Park v Ostravě se uskutečnilo setkání členů Rotary klubů se známým českým developerem Radimem Passerem. Neformálního setkání spojeného s prohlídkou a představením projektu Nová Karolina Park v centru Ostravy se zúčastnilo celkem 20 hostů, kteří měli možnost si nejenom prohlédnout nové prostory administrativního objektu, ale zapojit se i do zajímavé diskuze. (Tisková zpráva Nová Karolina Park)

Členové Rotary klubů, celosvětové organizace sdružující vedoucí osobnosti z podnikatelských a odborných kruhů, přijali pozvání Radima Passera na exkluzivní setkání spojené s debatou o stavebním developmentu kancelářských center a seznámení s jeho životním příběhem. Diskutovalo se o zkušenostech R. Passera s výstavbou kancelářských budov, které získal při budování administrativní budovy Nová Karolina Park a především při realizaci a trvajícím rozvoji ojedinělého multifunkčního komplexu BB Centrum v pražské Michli, či o trendech ve stavitelství a etice v podnikání.

Členové Rotary klubů si při následné komentované prohlídce detailně prohlédli prostory budovy Nová Karolina Parku a zapojili se do odborné diskuze týkající se výhodnosti lokality, snadné dopravní dostupnosti a výborné nabídky doplňkových služeb i důrazu na rozsáhlou zeleň v celém projektu. „Jsem potěšen, že členové Rotary klubů přijali naše pozvání do budovy Nová Karolina Park, která je chápána i díky svým otevřeným průchodům atriem jako brána do nově urbanizovaného území Karoliny od historického centra města,“ říká Radim Passer, předseda představenstva PASSERINVEST GROUP, a. s., a dodává, „velmi rád jsem zodpověděl otázky hostů související se současným konceptem moderních kancelářských prostor, s jejich vysokou efektivitou i diskutoval o výhodách, které dnes tyto prostory oproti minulosti přinášejí.“