24. 06. 2008

Nová kreditní karta bene+ nabízí odměny a vrací část peněz z každého nákupu

Na českém trhu existuje několik desítek věrnostních programů. Žádný z nich však nenabízí reálné peníze zpět jejich majiteli k volnému použití. Obvykle klienti ve věrnostních programech získávají body, které lze vyměnit za odměny. Pokud nabízejí zpět peníze, jsou navázány na konkrétní účel využití. „Pouze bene+ je plně flexibilní a přináší českým uživatelům kreditních karet takový bonus, který si většina z nich přeje a který je nijak neomezuje, “ komentoval Charlie Coode. „Rozhodli jsme se bene+ představit jako zcela novou značku, která má vlastní charakteristiky i osobnost. Tato značka reprezentuje celou partnerskou síť a jako taková oslovuje naší cílovou skupinu. Tedy ty, co mají rádi novinky, zábavu, něco navíc a rádi chytře nakupují,“ dodal Charlie Coode.

S novou kreditní kartou bene+ lze platit všude v České republice, ale i v zahraničí. Za každý nákup přitom získává její majitel odměnu v podobě vrácených peněz. Ty potom může použít podle svých představ. bene+ tak přináší svým majitelům maximální flexibilitu, protože je neomezuje ve výběru míst nákupu a dává jim možnost získanou odměnu volně využít.

Kromě odměny za každý nákup nabízí bene+ rovněž až 10 procent z ceny zpět za nákup zboží  u partnerů programu, kterými jsou přední společnosti na českém trhu. V současné době se jedná o těchto šest partnerů: AGIP, Datart, Cinestar, Village Cinemas, LifeStyle Sports či NeoLuxor.

Naším záměrem je nabídnout klientům vždy to nejlepší. Proto jsme se spojili s předními společnostmi na českém trhu, jako je Agip, Datart, Cinestar, Village Cinemas, LifeStyle Sports či NeoLuxor. S těmito partnery jsem si jist, že vyhovíme přáním a požadavkům většiny spotřebitelů,“ uvedl Charlie Coode. „Navíc naši partnerskou síť chceme neustále rozšiřovat, a tak brzy do věrnostního programu přibudou i další členové,“ dodal Charlie Coode, generální ředitel a předseda představenstva společnosti GE Money Multiservis.

Kreditní karta bene+ nabízí kromě odměn za každý nákup také standardní výhody kreditních karet, jako například až 50 denní bezúročné období. Ke kartě nejsou vázány žádné měsíční poplatky, navíc je v prvním roce karta poskytována zdarma. Poté stojí její roční vedení 499 korun. Kartu lze získat z pohodí domova, bez nutnosti navštívit pobočku. Stačí požádat telefonicky na zelené lince 800 13 11 11 nebo prostřednictvím webových stránek www.beneplus.cz. Poté se již GE Money postará o doručení veškeré potřebné dokumentace.

REKLAMA

Podrobnější informace o partnerech bene+

Agip

V síti čerpacích stanic Agip jsou držitelům karty bene+ z každého nákupu vrácena 3 %.

Agip je komerční značkou divize Refining&Marketing   italské skupiny Eni S.p.A, jedné z předních světových společností v oblasti pohonných hmot. Na českém trhu působí již od roku 1991. Nedávno rozšířil Agip svoji síť akvizicí společnosti ESSO. Prodejní síť Agip nyní zahrnuje 124 čerpacích stanic. V současnosti zaujímá 11 % podíl na trhu.

Pro partnerství s bene+ jsme se rozhodli, protože našim zákazníkům a členům věrnostního Agip Premium Clubu přináší přidanou hodnotu. Oceňujeme také synergii sítě partnerů, kteří patří mezi důležité hráče na trhu,“ komentoval   Silvio Gulli, obchodní ředitel společnosti Agip.

CineStar

V síti multiplexů CineStar jsou držitelům karty bene+ z každého nákupu vrácena 3 %.

Na českém trhu působí CineStar od roku 2001. CineStar provozuje 7 multiplexů  v největších českých městech vyjma Prahy. Ve většině z nich má přední postavení. Do konce roku 2008 připravuje další dvě otevření. Desátý multiplex CineStar chystá své otevření během roku 2009.

Pro bene+ jsme se rozhodli, protože věříme, že díky spojení s GE Money budeme moci efektivně oslovit velkou základnu zákazníků. Doufáme také,         že k nám budou zákazníci chodit častěji. Spojení s bene+ a ostatními partnery pro nás představuje dobré spojení silných,“ řekl Jan Bradáč, generální ředitel společnosti CineStar.

Datart

V síti prodejen Datart jsou držitelům karty bene+ z každého nákupu vrácena 2%.

Datart na českém trhu působí od roku 1990. Je jednou z franšíz mezinárodní společnosti KESA Electricals plc. V současnosti provozuje Datart 23 prodejen v České republice a 9 prodejen na Slovensku. Na českém trhu specializovaných prodejen elektra zaujímá 16% tržní podíl.

Jako jedna z předních značek na českém trhu přinášíme našim zákazníkům novinky, které jim přinesou kvalitnější služby. Chceme proto budovat dlouhodobé strategické vztahy a GE Money je našim dlouhodobým strategickým partnerem. Pravidelně zkvalitňujeme naše služby tím, že zákazníkům přinášíme nové výhody,“ uvedl Pavel Sláma, generální ředitel společnosti Datart.

LifeStyle Sport

REKLAMA

V síti prodejen Lifestyle Sport je držitelům karty bene+ z každého nákupu vráceno  10 %.

Nedávno proběhla akvizice sítě City Sport v České republice. City Sport působil na českém trhu od roku 1999. Lifestyle Sport v tuto chvíli v ČR provozuje         22 prodejen situovaných na předních místech ve všech velkých českých městech a do budoucna plánuje ještě další expanzi.

Hledali jsme ten nejlepší věrnostní program pro naše zákazníky, a protože      GE Money věříme jako hlavnímu partnerovi, zvolili jsme bene+. Očekáváme také, že spojení s bene+ nám umožní zviditelnit naši značku,“ komentoval Michal Pospíšil, generální ředitel společnosti Lifestyle Sport.

NeoLuxor

V síti knihkupectví NeoLuxor je držitelům karty bene+ z každého nákupu vráceno 5 %.

Na českém trhu působí NeoLuxor od roku 1994. V Praze provozuje NeoLuxor 7 obchodů s knihami. Představuje také jednoho z nejsilnější hráčů na pražském trhu.

Partnerství s bene+ jsme zvolili z toho důvodu, že se chceme odlišit od konkurence a posílit naše vztahy se zákazníky. Díky bene+ tak máme možnost zlepšit naše vztahy s nimi,“ řekl  Jiří Bílek, manažer společnosti NeoLuxor.

Village Cinemas

V síti multiplexů jsou držitelům karty bene+ z každého nákupu vrácena 3 %.

Na českém trhu působí Village Cinemas od roku 1999. Village Cinemas provozuje v České republice 2 multiplexy, a to v Praze. Kromě tradičních kin provozuje také „Gold Class“, což je unikátní koncept komfortních kin v České republice.

bene+ je jedinečný a lehko pochopitelný věrnostní program, přesně takový, jaký chceme našim zákazníkům nabídnout. U tohoto programu nás nejvíce zaujala synergie silných partnerů,“ uvedl Tomáš Palička, generální ředitel společnosti Village Cinemas.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu