Nové pojištění od ČMSS: Liška nově pojistí okrasné rostliny i pojízdné domy, zajistí zdarma opravu domácích spotřebičů

20.10.2015 10:10 Tisková zpráva: Českomoravská stavební spořitelna

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) připravila pro své klienty ve spolupráci s ČSOB Pojišťovnou novou nabídku pojištění majetku a odpovědnosti, které výrazně rozšiřuje pojistné krytí domácnosti. „Nově pojistíme např. okrasné rostliny a zahradní dekorace. Vidíme také rostoucí zájem klientů o pořízení tzv. mobilheimů, nově lze tedy pojistit i tyto pojízdné domy,“ vysvětluje člen představenstva ČMSS Manfred Koller.

Liška nabídne nové pojištění ve třech různých variantách – Standard, Dominant a Premiant. „Kromě obvyklých pojistných nebezpečí jsou ve variantě Premiant hrazeny i jakékoli závady a poruchy na technických zařízeních a elektronice všeho druhu. Asistenční služby tak zahrnují i bezplatné opravy domácích elektrospotřebičů,“ dodal Manfred Koller.

Mezi další novinky patří např. pojištění věcí sloužících k podnikání, odcizení věcí osobní potřeby z automobilu či možnost pojištění např. osobních potřeb studenta na koleji nebo pojistné krytí invalidního vozíku.