Novinka v produktové nabídce ČMSS: Bonusový vklad od Lišky s úrokovou prémií a naspořenými prostředky dostupnými již po dvou letech

19.10.2010 09:10 Tisková zpráva: Českomoravská stavební spořitelna

Českomoravská stavební spořitelna, lídr trhu stavebního spoření v České republice, rozšiřuje svou nabídku o produktovou novinku, kterou je Bonusový vklad od Lišky. Svými podmínkami a výhodami vychází vstříc potřebám klientů ve dvou zásadních směrech: vyšším výnosem a rychlejší likviditou naspořených prostředků.

Bonusový vklad od Lišky nabízí bezpečné zhodnocení peněz. Ke standardním výhodám stavebního spoření přidává výhody další:

– prémii ve výši 1 % z vložených prostředků do 31. 1. 2011 (zůstatek na účtu Bonusového vkladu od Lišky je přitom úročen úrokovou sazbou 2 % p.a.).

– vedení účtu Bonusového vkladu od Lišky po dobu dvou let zdarma.

– po uplynutí dvou let od uzavření smlouvy předčasná výpověď smlouvy před uplynutím zákonem dané vázací lhůty zdarma.

Podmínkou je, že klient uzavře za standardních podmínek v období od 18. 10. 2010 do 31. 12. 2010 prvotní nebo následnou smlouvu o stavebním spoření. A na tuto smlouvu vloží do 31. 1. 2011 jednorázově nebo postupně minimálně částku 70 000 korun. A současně tuto smlouvu nevypoví před uplynutím dvou let od uzavření smlouvy.

Bonusový vklad od Lišky mohou ke zhodnocení peněžních prostředků efektivně využít i právnické osoby. Optimální řešení představuje Bonusový vklad od Lišky například pro společenství vlastníků bytových jednotek.

Bonusový vklad od Lišky mohou zájemci uzavřít na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je 2900 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta.