Novinky v RSTS: smlouvy bez poplatků a výhodné spoření pro děti

Raiffeisen stavební spořitelna přichází s dalšími produktovými změnami. Každá nově uzavřená úvěrová smlouva nebo smlouva o stavebním spoření k úvěru je od 1. května zcela bez poplatku za uzavření. Zvýhodněné jsou nyní také tzv. dětské smlouvy. Úročení ve výši 1 % pro spořicí klienty zůstává beze změny.

Od 1. května začíná v Raiffeisen stavební spořitelně platit několik produktových změn, které ocení jak stávající, tak noví klienti. Každý, kdo se rozhodne vzít si úvěr na bydlení, nebude za uzavření úvěrové smlouvy platit žádné poplatky za uzavření. To samé se týká i nově uzavřené smlouvy o stavebním spoření k úvěru, která je navíc zcela bez poplatku za vedení účtu. Zvýhodněné podmínky platí pro smlouvy sepsané do 30. června 2017.

Rodiče, kteří by rádi začali spořit svým dětem do 20 let věku, ocení nabídku zvýhodněných dětských smluv. Uzavření smlouvy o stavebním spoření při cílové částce 100 tisíc korun je od 1. května zdarma. Akce platí až do 31. srpna 2017. „Vyplatí se začít spořit svým dětem co nejdříve a zajistit je tak do budoucnosti. O to lehčí pak děti budou mít start, až se budou chtít osamostatnit,“ říká Lenka Molnárová, tisková mluvčí Raiffeisen stavební spořitelny.

Spoření v RSTS zůstává beze změny. „Přes všechny změny na finančním trhu jsme se rozhodli nadále zachovat 1% úročení pro naše klienty, kteří si šetří na pořízení vlastního nebo zlepšení stávajícího bydlení,“ říká Michal Noha, ředitel odboru podpory prodeje Raiffeisen stavební spořitelny.

RSTS také stále drží atraktivní úrokové sazby svých překlenovacích úvěrů. U úvěru na rekonstrukce, modernizace a opravy do 700 tisíc korun bez zajištění REKOpůjčka zůstává úroková sazba ve výši od 4,59 % ročně, navíc s nízkou měsíční splátkou. Úvěr se zajištěním nemovitostí HYPOsplátka je aktuálně od 1,88 % ročně, což je stále jedna z nejlepších úrokových sazeb na trhu.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu