Nový web Wüstenrotu je uživatelsky přehlednější a responsivní

12.10.2015 01:10 Tisková zpráva: Wüstenrot – stavební spořitelna

Finanční skupina Wüstenrot od října spustila nové webové stránky www.wuestenrot.cz. Kromě inovovaného designu je internetová stránka pro klienty uživatelsky přehlednější. Došlo k zjednodušení struktury webu, který je nyní plně responsivní. Díky tomu se obsah komfortně zobrazuje na nejrůznějších typech zařízení – od počítače přes tablet až po mobilní telefon.

Uživatelům nový web nabízí všechny dostupné informace o produktech. Na hlavní liště se návštěvníci kromě úvěrů, spoření a pojištění, setkají také s možností nezávazné kalkulace a online sjednání produktu. „Z interních statistik vidíme, že nám roste počet uživatelů, kteří si naše produkty testují prostřednictvím přehledné kalkulačky. Zároveň se zvýšil i počet klientů, kteří chtějí šetřit svůj čas a je pro ně uživatelsky příjemnější vše řešit online. Při tvorbě nových stránek jsme proto dali důraz na přehlednost produktů a celkové zjednodušení obsahu s cílem zvýšit orientaci v rámci celého webu,“ vysvětluje Tereza Vránková, vedoucí úseku Marketing a PR finanční skupiny Wüstenrot.

Intuitivní web

Nový technologický systém dokáže personalizovat obsah či segmentovat uživatele. „Díky tomu dokážeme nabídnout potenciálnímu klientovi přesně ten produkt, který má v hledáčku,“ dodává Tereza Vránková.

Technologicky se na nové webové prezentaci finanční skupiny Wüstenrot podílela společnost Actum, design navrhla agentura Scholz&Friends Praha.