Novým šéfem RE/MAX ČR bude Milan Žák

03.06.2016 09:06 Tisková zpráva:

Od prvního června nastupuje do realitní sítě RE/MAX nový výkonný ředitel Milan Žák. Má dlouholeté zkušenosti s řízením mezinárodního byznysu ve společnostech Procter&Gamble, Bongrain, Penta a Karlovarské minerální vody. V nové roli bude mít přímou zodpovědnost za marketing, finance, provoz, RE/MAX Akademii a business development.

Exekutivní pravomoci přebírá přímo od Davida Krajného, prezidenta společnosti a současně majitele. Ten se bude nadále věnovat strategickému řízení sítě v Čechách a na Slovensku. „Milan ve své kariéře docílil mimořádných výsledků napříč obory. Věřím, že jeho přítomnost nám pomůže udržet náskok oproti  konkurenci, a to nejen v podobě obratu, ale i podílu na trhu a distribuci,“ komentuje příchod nového ředitele David Krajný, prezident RE/MAX ČR a SR.

S touto organizační změnou zároveň souvisí vytvoření nového dozorového orgánu, kterému předsedá David Krajný. Dalšími členy jsou Lucie Krajná, Jan Doksanský a Milan Žák. Cílem nového orgánu je společné hledání a zejména implementace strategických kroků vedoucích k dalšímu rozvoji sítě.

Milan Žák absolvoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, kde se specializoval na obor Ekonomika zahraničního obchodu. Ve volném čase se věnuje běhání a cyklistice. Kromě toho ocení dobrý film nebo knihu.

Tisková zpráva: RE/MAX