Oberbank zahájí kampaň na hypoteční úvěry. Akční sazba již od 4,60% p. a.

10.03.2010 02:03 Tisková zpráva: Oberbank

Již příští týden Oberbank zahájí novou kampaň na podporu bydlení. Hypoteční úvěry s akční sazbou již od 4,60 % p.a. (při době fixace na 1 rok). Oberbank jako jedna z mála bank nabízí také Hypoteční úvěry s variabilní úrokovou sazbou na bázi 3M PRIBORU! Vždy záleží na přáních a představách klienta – Hypotéka od Oberbank = Hypotéka respektující potřeby klienta.

Oberbank dále nabízí:

·         Hypotéka s možností slevy až 100% na zpracovatelský poplatek

·         Fixní sazba až na 5 let

·         Bezproblémové a rychlé vyřízení úvěru – „hypoteční úvěr s úsměvem“

·         Jsme zde pro vás i mimo oficiální pracovní dobu do 19hod. (po předchozí domluvě). Možnost využití individuálního přístupu banky, právě tehdy, kdy se to hodí i Vám!

Vizí Oberbank je budování dlouhodobého a pevného vztahu s našimi spokojenými klienty. Proto na úspěšnou kampaň na Termínované účty, kde byla úroková sazba také velmi zajímavá nyní navazujeme právě s kampaní na Hypoteční úvěry. Tato kampaň začíná 15.2.2010  a platí do odvolání.

Více informací Vám ochotně poskytneme ve všech filiálkách Oberbank či na níže uvedeném kontaktním telefonním čísle.

Ing. Michaela Pokorná, MBA Head of Marketing and Secretariat Oberbank AG pobočka Česká republika michaela.pokorna@oberbank.cz Kontakt: 724 / 589 369  724589369.