Objem hypoték České spořitelny se za první čtvrtletí 2012 meziročně zvýšil

16.04.2012 11:04 Tisková zpráva: Česká spořitelna

Důvodem přetrvávajícího zvýšeného zájmu o hypotéky České spořitelny je velmi výhodná nabídka klientům. Hypotéka České spořitelny je totiž poskytována bez poplatku za vyřízení, nabízí klientům vedle nízké úrokové sazby
a možnosti bez fakturového čerpání na výstavbu i variabilní splácení, tedy možnost přerušení splácení, odkladu či změny splátek a mimořádných splátek.

„Co se týče výhledu pro letošní rok, bude se cena nemovitostí držet stále na příznivých úrovních. V kombinaci s nízkými úrokovými sazbami jde stále o unikátní možnost pořídit vlastní bydlení za velmi výhodných podmínek. Nízké sazby navíc zvětšují dostupnost hypoték pro ještě širší okruh zájemců než doposud,“ řekla Veronika Jančová, ředitelka úseku řízení retailových produktů a procesů České spořitelny.

Od poloviny března 2012 Česká spořitelna snížila pevné sazby hypoték pro pětiletou fixaci na sazbu od 3,19 %
a u čtyřleté fixace na sazbu od 3,29 %. Vedle pevné úrokové sazby si může klient zvolit i hypotéku s proměnnou sazbou od 2,49 %.

Tagy: růst objemu