Od 15. dubna do konce května akční sleva Hypoúvěrů

14.04.2009 04:04 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

Úroková sazba Hypoúvěru tak bude začínat již na 4,44 % p.a. a ten, kdo zatím nemá naspořené žádné prostředky na smlouvě o stavebním spoření, může za výše uvedených podmínek počítat s roční úrokovou sazbou 4,74 %. U Hypoúvěru Garant je úroková sazba s využitím maximálního zvýhodnění 4,99 % p.a. Akční nabídka se nevztahuje na Hypoúvěr 100 a Hypoúvěr Garant 100.

Pokud chce klient využít  těchto výhod, ale peníze čerpat  později, může požádat o tzv. Pohotovostní úvěr.

Hypoúvěr je vhodný na stavbu či koupi bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci bydlení. Je možné jej čerpat již od výše 300 000 Kč a lze ho splácet až 28 let. Modrá pyramida klientům nabízí ke všem úvěrům výhodné Rizikové životní pojištění Pyramida, které kryje všechna základní rizika: úmrtí, ztrátu soběstačnosti a ztrátu zaměstnání. Novinkou letošního roku je to, že  RŽP Pyramida je možné  dodatečně uzavřít k již poskytnutým úvěrům.