Od 24. srpna do 5. října akční sleva Hypoúvěrů

21.08.2009 02:08 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

Od pondělí 24. srpna až do 5. října nabízí Modrá pyramida sníženou úrokovou sazbu Hypoúvěru a Hypoúvěru Garant o 0,2 % p.a. Toto snížení platí pro ty klienty, kteří si zároveň založí Modré konto nebo Modré konto Plus – ti, co tak neučiní, mohou počítat se snížením o 0,1 % p.a.

Úroková sazba Hypoúvěru tak bude začínat již na 4,54 % p.a. a ten, kdo zatím nemá naspořené žádné prostředky na smlouvě o stavebním spoření, může za výše uvedených podmínek počítat s roční úrokovou sazbou 4,84 % p.a. U Hypoúvěru Garant je úroková sazba s využitím maximálního zvýhodnění 5,09 % p.a., u Hypoúvěru 100  pak  5,54 % p.a. a u Hypoúvěru Garant 100 činí akční úroková sazba 5, 79 % p.a. (tyto sazby platí pří současném uzavření Modrého konta nebo Modrého konta Plus).

Pokud chce klient využít  těchto výhod, ale peníze čerpat  později,  může požádat o tzv. Pohotovostní úvěr.

Hypoúvěr je vhodný na stavbu či koupi bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci bydlení. Je možné jej čerpat již od výše 300 000 Kč a lze ho splácet až 28 let.  Modrá pyramida klientům  nabízí ke všem úvěrům výhodné Rizikové životní pojištění Pyramida, které kryje všechna základní rizika: úmrtí, ztrátu soběstačnosti a ztrátu zaměstnání.   Novinkou letošního roku  je to, že  RŽP Pyramida je možné  dodatečně uzavřít k již poskytnutým úvěrům.