Počet klientů zajímajících se o služby Alexandria Real každý měsíc výrazně narůstá

02.04.2009 04:04 Tisková zpráva:

Od pádu finančních trhů v loňském říjnu se více než zdvojnásobil počet klientů, kteří se zajímají o naše služby. Pravděpodobně je to dáno tím, že naši občané si stále více uvědomují, že hodnota kvalitní rezidenční nemovitosti ve špičkové lokalitě u moře má hodnotu, navíc ceny v řadě lokalit poklesly na dlouhodobé minimum.

Největší nárůst jsme zaznamenali u zájemců o řecké nemovitosti, kde je velmi stabilní trh a kde máme v nabídce velmi zajímavé nemovitosti. Značně stoupl zájem o nemovitosti na španělském pobřeží a velký zájem je i o Floridu, kde došlo k výraznému poklesu cen nemovitostí, které nejsou přímo na moři nabo na kanálu.

Letos jsme prodali i více bytů v našem vlastním projektu Hermes Apartments v Bulharském Carevu, než ve stejném období loňského roku. Minulý týden jsme dokonce prodali největší a nejdražší byt v Hermesu za cenu 272 tis EUR. Loni jsme tento byt měli v nabídce za cenu o 20% nižší a když se Hermes začal na jaře 2007 stavět, nabízeli jsme tento byt za 170 tis EUR. Klienti vidí hotový, již skoro rok fungující projekt a o to lépe se nám pak prodává.

Na rozdíl od jiných kanceláří, nebereme si provizi od kupujícího, nás platí vždy jen prodávající.