Sobota 21. ledna. Svátek má Běla.

Pojištění jako vánoční dárek

15.11.2011 02:11 Tisková zpráva: Kooperativa pojišťovna

On-line pojištění domácnosti nabízí Kooperativa již od roku 2009. „Za tu dobu si u nás on-line pojištění sjednalo několik tisíc klientů. Nabídku jsme se rozhodli ještě zatraktivnit možností věnovat pojištění jako vánoční dárek. Dárkový certifikát umožňuje i uvedení vzkazu od dárce pojištění," představila novinku Eva Hlaváčová, produktová manažerka pojišťovny Kooperativa.

Pojištění kryje veškerá rizika jako pojištění sjednané v kterékoli pobočce Kooperativy. Hlavními výhodami této nabídky jsou administrativní nenáročnost, rychlost sjednání a zvýhodněná cena.

Pojištění domácnosti se vztahuje na vybavení bytu a věcí osobní potřeby a zahrnuje všechna důležitá rizika – živelní události, odcizení i vandalismus. Součástí pojištění jsou i speciálním rizika jako je například dočasné přepětí v elektrorozvodné nebo komunikační síti. Důležité je i pojištění odpovědnosti – pro případ, že neopatrností vytopíte byt sousedů či Váš pes způsobí jakoukoliv škodu.

Pro více informací navštivte www.koop.cz nebo volejte infolinku pojišťovny Kooperativa na čísle 841 105 105.