Pražské parky Prologis jsou u zákazníků velmi žádané

27.08.2015 01:08 Tisková zpráva:

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, dnes oznámil, že prodloužil dvě nájemní smlouvy na více než 26 000 metrů čtverečních a pronajal dalších 8 000 metrů čtverečních ve svých parcích v pražském regionu.

Transakce zahrnují:

• prodloužení nájemní smlouvy na 13 747 metrů čtverečních v Prologis Park Prague D1 East s L’Oreal, přední světovou kosmetickou společností;

• prodloužení nájemní smlouvy na 12 731 metrů čtverečních v Prologis Park Prague D1 East s Marvinpac CZ, poskytovatelem služeb v oblasti co-packingu a co-manufacturingu;

• rozšíření smlouvy o pronájem 8 764 metrů čtverečních v Prologis Park Prague-Uzice e-shopovým gigantem Alza.cz. Celková pronajatá plocha společnosti vzrostla na 21 445 metrů čtverečních.

„Tyto smlouvy odráží naši strategii optimalizovat operace našich zákazníků. Na trzích, kde zákazníci působí, nabízíme flexibilní a prvotřídní řešení v prémiových lokalitách“ řekl Marek Müller, ředitel Prologis pro výstavbu a pronájem v České republice, „ke spokojenosti našich zákazníků a celkovému úspěchu těchto parků přispívá velkou měrou náš zkušený tým starající se o správu nemovitostí.“

Prologis Park Prague D1 East se nachází přibližně 11 kilometrů jihovýchodně od Prahy u křižovatky Říčany/Jesenice a sestává ze sedmi budov o celkové rozloze 130 000 metrů čtverečních moderních distribučních prostor. Park leží v blízkosti dálnice D1 a nabízí vynikající spojení s řadou domácích i zahraničních obchodních cest. Centrum Prahy je vzdáleno pouhých 15 minut.

Prologis Park Prague-Uzice se nachází pouhých devět kilometrů severně od hranice Prahy u dálnice D8 a poskytuje výborné spojení s hlavními dopravními trasami do Německa a na pražské mezinárodní letiště. Park v současné době sestává z 97 500 metrů čtverečních moderních skladových a kancelářských prostor.

Prologis je s více než 952 000 metrů čtverečních logistických a průmyslových prostor jedním z předních poskytovatelů distribučních budov v České republice (k 30. červnu 2015).