Překlenovací úvěr na bydlení od Raiffeisen stavební spořitelny nově s úrokem od 3,1 % p.a.

10.01.2013 12:01 Tisková zpráva: Raiffeisen stavební spořitelna

Raiffeisen stavební spořitelna reaguje na aktuální situaci na trhu a snížila úrokovou sazbu u překlenovacího úvěru HYPOsplátka o 0,3 % p. a. Navíc v rámci svého EKOprogramu pokračuje i v letošním roce s akcí „Uvěrová smlouva zdarma“.

Raiffeisen stavební spořitelna počínaje 9. lednem 2013 zlevňuje překlenovací úvěry HYPOsplátka a HYPOsplátka plus. „Klient tak nyní může získat úvěr zajištěný odpovídajícím pojištěním v sazbě od 3,1 % p.a.,“ říká Karel Pavlík, ředitel odboru podpory prodeje Raiffeisen stavební spořitelny.

Úvěr HYPOsplátka je určen především těm, kteří hledají nové bydlení a jejich úspory na koupi či výstavbu jim nestačí. Zároveň je vhodný pro ty, kteří plánují rozsáhlejší rekonstrukci či modernizaci stávajícího bydlení. Při akontaci do 10 % z cílové částky můžete úvěr HYPOsplátka získat nově s úrokem od 3,5 % p.a., při akontaci od 10 % včetně je úrok snížen až na 3,3 % p.a.

Pro stávající klienty s historií, pro financování ekologicky šetrného bydlení v rámci EKOprogramu i pro refinancování v minulosti poskytnutého hypotečního úvěru na bydlení je k dispozici úvěr HYPOsplátka plus. Jeho roční úroková sazba je nyní 3,1 % při zajištění odpovídajícím pojištěním. „Navíc v rámci EKOprogramu může i v letošním roce klient využít akci „Úvěrová smlouva zdarma“ a ušetřit tak v závislosti na výši úvěru až deset tisíc korun, dodává Karel Pavlík.

Snížení úroků u překlenovacích úvěrů RSTS

Původně

Nově

HYPOsplátka – akontace 0–10 %

3,80 % p.a.

3,50 % p.a.

HYPOsplátka – akontace od 10 % (vč.)

3,60 % p.a.

3,30 % p.a.

HYPOsplátka plus*

3,40 % p.a.