Pondělí 24. dubna. Svátek má Jiří.

Projekt Prosek Park IX. nabídne nové byty k prodeji

24.06.2015 08:06 Tisková zpráva: FINEP HOLDING

V rámci nejnovější deváté etapy vznikne 104 nových bytů ve dvou pětipodlažních objektech.  Variabilní skladba bytů nabídne kategorie 1kk-4kk s možností klientských úprav a výběru z bohatého bytového vybavení. Každý z bytů bude mít vlastní balkon, lodžii nebo terasu. Současně s projektem vzniknou i nové odpočinkové plochy.

„Devátá etapa projektu Prosek Park se nachází v jeho jižní části, a nejen díky poloze, ale také díky architektonickému řešení se jedná o jednu z nejlepších částí celého projektu,“ říká Tomáš Pardubický, generální ředitel společnost FINEP. S ohledem na bohatou občanskou vybavenost, sportovní a kulturní příležitosti v lokalitě a vynikající dostupnost do centra je vhodný pro rodiny s dětmi, mladé páry i tzv. singles.

„Právě pro širokou strukturu budoucích majitelů bytů jsme koncipovali také vnitřní dispozice jednotlivých bytů – díky tomu zde najdou byty jak rodiny s dětmi, tak také ti, kdo bydlí sami, či náročnější klienti, kteří ve vyšších patrech domu najdou byty větších rozměrů, které budou mít také rozlehlé terasy, z nichž je unikátní výhled na město,“ představuje projekt Prosek Park IX. Tomáš Pardubický. Zajímavě architektonicky pojatá stavba se vyznačuje materiálovou rozmanitostí a barevnými omítkami v moderních přírodních odstínech. Oba domy mají výtahy a bezbariérové vstupy. Parkování je zajištěno podzemními parkingy, před domy budou také venkovní parkovací plochy.