Prologis Park Prague-Rudna vzbuzuje zájem nových i stávajících zákazníků

24.06.2015 11:06 Tisková zpráva:

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, dnes oznámil podpis nových nájemních smluv na 7 401 metrů čtverečních v Prologis Park Prague-Rudna. (Tisková zpráva: Prologis)

Smlouvy zahrnují:

• rozšíření pronájmu o 2 130 metrů čtverečních společností DB Schenker, vedoucím poskytovatelem logistických a dopravních služeb, v budově 10;

• pronájem 1 863 metrů čtverečních distributorem zábavního zboží v budově 1. Budova je nyní plně pronajata
  • rozšíření pronájmu o 1 415 metrů čtverečních společností Toyota Material Handling CZ, předním poskytovatelem vysokozdvižných vozíků a skladové techniky BT, v budově 3. Celkem si Toyota Material Handling CZ pronajme prostory o rozloze 7 111 metrů čtverečních;
  • pronájem 1 100 metrů čtverečních společností  Universe Agency, českým výrobcem kol a cyklistického příslušenství, v budově 3. Podpisem smlouvy Universe Agency přemístí a rozšíří svoji působnost v parku;
  • pronájem 893 metrů čtverečních společností Albatros Media, největším nakladatelstvím v České republice, v budově 3. Albatros Media celkem obsadí plochu o rozloze 6 443 metrů čtverečních.

„Od akvizice Prologis Park Prague-Rudna v září loňského roku sehrál park významnou roli v naší reakci na vysokou poptávku ze strany našich zákazníků v pražském regionu,“ řekl Martin Baláž, Prologis senior leasing a development manager pro Českou republiku a Slovensko, „zvyšovat obsazenost parku se nám úspěšně daří také díky naší schopnosti přizpůsobit budovy přesným požadavkům našich stávajících i nových zákazníků.“

Prologis Park Prague-Rudna sestává ze 17 budov o celkové rozloze 163 000 metrů čtverečních. Park nabízí moderní distribuční budovy a nachází se 20 kilometrů od centra Prahy, blízko od dálnice D5 nabízející pohodlné spojení s Německem a pražským mezinárodním letištěm.

Prologis je s více než 865 000 metrů čtverečních logistických a průmyslových prostor jedním z předních poskytovatelů distribučních budov v České republice (k 31. březnu 2015).