Prologis pronajal 22 000 metrů čtverečních společnosti syncreon v Maďarsku

21.10.2014 01:10 Tisková zpráva:

– Druhý největší pronájem na maďarském trhu v letošním roce –

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, dnes oznámil, že pronajal 22 000 metrů čtverečních v Prologis Parku Budapest-Gyal společnosti syncreon Technology, poskytovateli integrovaných logistických služeb pro globální společnosti z různých odvětví. (Tisková zpráva: Prologis)

„Po období konsolidace a rozvážného zájmu zákazníků v Maďarsku jsme nyní svědky nárůstu poptávky po vysoce kvalitních, dobře umístěných logistických budovách. Jsme hrdí na podepsání naší druhé největší nájemní smlouvy na trhu v letošním roce. První smlouva byla podepsána se společností Schenker na 26 600 metrů čtverečních v Prologis Parku Budapest-Sziget,“ řekl László Kemenes, viceprezident a Country Manager  Prologis pro Maďarsko a Rumunsko, „jsme rádi, že můžeme přivítat našeho nového zákazníka v Prologis Parku Budapest-Gyal a přejeme mu mnoho úspěchů v jeho nové budově.“

Prologis Park Budapest-Gyál je velice moderní distribuční centrum, které se skládá z pěti budov o celkové rozloze více než 151 000 metrů čtverečních distribučních a kancelářských prostor. Nachází se přibližně 18 km jihovýchodně od centra Budapešti a 17 km západně od mezinárodního letiště Ferenc Liszta. Park je umístěn u dálnice M5 (která vede na jih do Srbska a Rumunska) a u křižovatky dálnic M5 a M0.

Společnost je aktivní na trzích v pěti zemích střední a východní Evropy (Polsko, Česká republika, Maďarsko, Slovensko a Rumunsko). Společnost Prologis je s portfoliem sestávajícím z více než 3,7 milionů metrů čtverečních vedoucím poskytovatelem distribučních nemovitostí ve střední a východní Evropě (k 30. červnu 2014).