První foukaná izolace na splátky!

31.05.2010 04:05 Tisková zpráva:

Pokud se chystáte zateplit například podlahu na půdě, můžete ji splácet z úspor za energie. Můžete ihned izolovat a přitom významně nezatížit rodinný rozpočet. Odborníci na zateplování přijedou až k Vám domů a srozumitelně vysvětlí izolaci na splátky a potřebné detaily. Nechráněný prostor prohlédnou, udělají kalkulaci a poskytnou rady, jak odstranit plísně či jiné neduhy v domě, a to vše zdarma.

Izolace MAGMARELAX®

Izolace MAGMARELAX® z minerální vlny vám zajistí, že teplo zůstane uvnitř objektu a nebude bez užitku unikat. Kamenná tepelná izolace je vyrobená tavením čediče. Je protipožární, odolná chemikáliím, neabsorbuje vodu, nesléhá se, nehnije ani neplesniví. Dutinová izolace z magmatu může být použita v nejpřísnějších podmínkách. MAGMARELAX® se lehce dostane do dutin ve stropech, podlahách a střešních šikminách. Vlnu lze také foukat na volné plochy a v některých případech i do stěn. Výhradním dodavatelem systému foukané minerální vlny MAGMARELAX® je společnost IP Izolace Polná, která se specializuje na úsporu energií a izolace. Doprava po celé ČR je zdarma.