QPG bude působit pod novým jménem Avestus Real Estate

15.03.2010 11:03 Tisková zpráva:

Developerská společnost QPG působící na trhu s realitami ve střední a východní Evropě oznamuje, že od 1. dubna 2010 bude na trhu operovat pod jménem Avestus Real Estate.

QPG je v regionu dobře zavedená společnost a její nový start pod jménem Avestus Real Estate naznačuje progresivní plány společnosti a jejích akcionářů a rozhodnutí využít předpokládaného cyklického obratu na trhu s nemovitostmi ve střední a východní Evropě.

Roger Dunlop, CEO společnosti Avestus Real Estate řekl: „Měli jsme štěstí, že jsme dokázali předpovědět mnoho makroekonomických jevů, které v posledních letech ovlivnily trh s realitami a přijali jsme nezbytná opatření k zabezpečení našich projektů, týmu a investic.

Nyní jsme v dobré pozici, která nám zaručuje rychlý posun v momentě, kdy dojde ke zvýšení aktivity na trhu a znovu se objeví atraktivní příležitosti, které očekáváme v blízké budoucnosti.

Thomas Dowd, Peter Donnelly, Olan Cremin a Mark O´Donnell společně s dlouholetými členy senior managementu společnosti Quinlan Private dnes zároveň oznamují založení Avestus Capital Partners, která začne působit od pondělí 29. března. Avestus Capital Partners bude poskytovat služby v oblasti realitních investic a správy nemovitostí institucionálním i soukromým investorům, včetně služeb v současnosti zajišťovaných společností Quinlan Private.

Avestus Capital Partners také potvrdili, že plánují na trhu s nemovitostmi založit nový evropský fond zaměřený na institucionální a profesionální investory v Evropě, USA a na Blízkém východě.

Olan Cremlin, CEO Avestus Capital Partners řekl: „Založení společnosti Avestus Capital Partners je pečlivě promyšlenou odpovědí na požadavky našich současných i budoucích institucionálních a profesionálních investorů a také naše přání rozšířit vedoucí tým a zvětšit vlastnickou základnu.

Disponujeme více než 120 profesionály, kteří působí po celé Evropě, Velké Británii, USA a Irsku, a kteří se podílejí na získávání vedoucího postavení na trhu s nemovitostmi. Nehledě na současné světové i místní ekonomické a fiskální změny pevně věříme, že disponujeme ambicemi, talentem, odhodláním a zkušenostmi, které nám přinesou úspěch.