RSTS má nového obchodního ředitele

Pupala má bohaté zkušenosti s řízením prodejních týmů a s budováním prodejní sítě. „Odbytová síť je výkladní skříní společnosti,“ říká. „Mým cílem je, aby se RSTS stala motivovanou, dynamickou, prestižní a úspěšně fungující sítí, díky které bude naše firma dvojkou na českém trhu stavebního spoření. Mimo jiné chceme zefektivnit proces náboru spolupracovníků a zkvalitnit jejich adaptační proces,“ doplňuje Pupala.

Nový obchodní ředitel RSTS dříve působil jako ředitel prodejní sítě regionu Čechy v  LBBW Bank CZ a. s. či na pozici ředitele regionální pobočky v BAWAG Bank CZ a. s. K jeho profesním zkušenostem se řadí také funkce zástupce ředitele regionální pobočky eBanky a. s.

Michael Pupala vystudoval Bankovní Institut Vysoká škola a. s., obor Bankovní management, se specializací na komerční bankovnictví. Michael Pupala je dosud svobodný, hovoří anglicky a německy a mezi jeho nejoblíbenější volnočasové aktivity patří sport, zejména fitness, tenis, jízda na horském kole, lyžování a nově i golf.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu