Rychloúvěr Modré pyramidy s akční sazbou 4,99 %

23.03.2015 11:03 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

Od dnešního dne až do konce května nabízí Modrá pyramida  Rychloúvěr s  akční garantovanou sazbou 4,99 % p.a. bez zajištění až do 700 000 Kč. Akční nabídka platí pro žádosti podepsané do 31. 5. 2015.

–          V průzkumu společnosti Ipsos odpovědělo přes 45 procent dotázaných, že se chystá modernizovat koupelnu nebo kuchyň

–          20 % chce v kuchyni kombinaci barev

„Víme, že většina lidí plánuje modernizaci bydlení právě teď na jaře a proto jim vycházíme vstříc. S Rychloúvěrem se mohou pustit do rekonstrukce, do pořízení nové koupelny i kuchyně nebo třeba do stavby bazénu. A když už se začne s rekonstrukcí bydlení, mohou si klienti dopřát rovnou i nové spotřebiče a nábytek. Peníze získají  velice rychle, bez zajištění  až do výše 700 000 Kč a díky mimořádně nízké garantované sazbě 4,99 % p.a. mohou  mít například 100 tisíc korun jen za 840 korun měsíčně,“ uvádí Martin Sikora z marketingu Modré pyramidy.

V nedávném průzkumu společnosti Ipsos provedeném pro Modrou pyramidu odpovědělo 69 % dotázaných, že v horizontu jednoho roku plánují rekonstrukci nebo větší úpravu bytu nebo domu. Nejvíce dotázaných (45 %) plánuje vylepšit koupelnu nebo kuchyň, ale také zmodernizovat obývák nebo vyměnit podlahy. Kolem 20 % dotázaných se soustředí na snížení energetických ztrát – vymění okna, případně zateplí fasádu. Přibližně 80 % těch, kteří plánují využít na rekonstrukci úvěr, předpokládá, že si půjči do 300 tisíc korun. 73 % všech dotázaných netuší, že mohou využít nezajištěný účelový úvěr a to i v případě, že již na své bydlení čerpají hypoteční úvěr.

V rámci finančního poradenství si mohou klienti v Modré pyramidě vyřídit vše kolem financování bydlení – například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí je vhodný Rychloúvěr, na renovaci bytového domu zase Renoúvěr Multi. Součástí klientského servisu je i nabídka odpovídajícího pojištění. Komplexní služby včetně široké nabídky nemovitostí poskytuje Modrá pyramida ve svých Hypocentrech, kterých má v České republice již 8.