S hypotékou od Volksbank můžete „bydlet ve svém“ za dva tisíce korun

03.11.2011 11:11 Tisková zpráva: Volksbank

Pro zájemce o hypotéku připravila Volksbank CZ listopadovou akční nabídku s podtitulem „Bydlete ve svém!“. U hypotečních úvěrů do 90 % hodnoty nemovitosti s fixací na 3 roky nebo na 5 let garantuje všem zájemcům atraktivní úrokovou sazbu 3,79 %. Součástí nabídky je i zvýhodněný poplatek za zpracování hypotéky s 90% a 100% LTV ve výši jen 1 999 korun.

Díky trvalému zájmu o hypoteční úvěry Volksbank přichází s další akční nabídkou, kdy může zájemce u hypotéky do 90 % LTV se splatností do 10 let získat garantovanou úrokovou sazbu 3,59 % p.a. U hypoték se splatností nad 10 let Volksbank nabízí úrokovou sazbu 3,79 % p.a.,“ komentuje nabídku Jiří Škrob, produktový manažer Volksbank CZ, a dodává: „Poplatek za zpracování hypotečního úvěru činí jen 1 999 korun a v rámci standardní nabídky může klient využít například také anuitní splácení v průběhu čerpání úvěru nebo možnosti odkladu splátek jistiny na počátku splácení až o šedesát měsíců.

Akční nabídka hypotéky do 90 % hodnoty nemovitosti:

Fixace

Splatnost