Sberbank nabízí akční novinky u hypotečních úvěrů

08.04.2013 02:04 Tisková zpráva: Volksbank

Až do 30. dubna 2013 si proto Sberbank CZ pro klienty připravila akční jarní nabídku nazvanou Bydlení bez starostí, u které banka garantuje poplatek ve výši pouhé 1 Kč za poskytnutí úvěru. Tato akční nabídka platí pro všechny typy standardních hypotečních úvěrů a také pro nabídku standardních amerických hypoték a konsolidací. U všech nově sjednaných hypoték navíc Sberbank nevybírá poplatek za vedení úvěrového účtu.

Další novinkou od 5. dubna 2013 je výrazné snížení sazby u refinancování do 100 % hodnoty nemovitosti. Tato sazba se nově snižuje o 0,5 procentního bodu. U hypoték se splatností do 10 let se sazba snižuje na 3,99 % a u hypoték se splatností nad 10 let jde nově o sazbu 4,29 %. Tato nabídka platí také pro 100% refinancování bez doložení příjmu při dosavadním bezproblémovém splácení (30 měsíců od podpisu smlouvy) a kromě občanů ČR ji navíc mohou využít například také občané Slovenska, Rakouska, Německa či Polska s přechodným nebo trvalým pobytem v ČR.

„Úpravou našich hypotečních produktů a také akční jarní nabídkou chceme oslovit širší obec zájemců o financování bydlení. Pro potenciální klienty může být zajímavé i zrušení poplatku za vedení úvěrového účtu. Sberbank tuto výhodu nabízí pro hypotéky čerpané od 28. února letošního roku,“ uvádí Jiří Škrob, produktový manažer Sberbank CZ.