Šéfem makléřů ve společnosti EKOSPOL byl jmenován Marek Měchura

23.02.2015 01:02 Tisková zpráva: EKOSPOL

Marek Měchura (29) vystudoval žurnalistiku a práva na Univerzitě Karlově v Praze. Při studiích působil jako sportovní redaktor v deníku Právo a později a na stážích v pojišťovnictví a advokacii. Před nástupem do společnosti EKOSPOL pracoval v developerské firmě svého otce, která realizuje unikátní projekt poloroubených chalup ve Vysokém nad Jizerou. Do společnosti EKOSPOL Marek Měchura nastoupil v únoru 2013 a dosud působil jako zástupce ředitele sektoru prodeje nemovitostí. Ve svém volném čase se věnuje sportu a divadlu, je členem běžeckého klubu SK Svěrák a amatérského divadelního souboru.

Zaměstnavatel hvězd

Společnost EKOSPOL v loňském roce potvrdila pozici velmi žádaného zaměstnavatele a nejlépe platící firmy v českém stavebnictví. Podle interních statistik se loni do výběrových řízení na otevřené pozice přihlásilo celkem 11 229 uchazečů (o 273 osob více, než v roce 2013), skrze náročné výběrové řízení však do 2. kola postoupilo pouze 0,73 procenta z nich.

„EKOSPOL je developerským lídrem především proto, že ve společnosti pracují jen ti nejlepší. Nicméně je třeba zdůraznit, že nároky, které na své zaměstnance kladu, jsou skutečně velmi vysoké a dostojí jim pouze opravdové hvězdy. Pro takové ale jsou u nás dveře neustále dokořán,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL. „Milionový roční plat i u mladých manažerů u nás není vzácností. Nicméně opravdové hvězdy se nemohou motivovat jen velmi vysokým platem, nejsilnější motivací pro ně je rychlý kariérní růst a ponechání dostatku prostoru pro vlastní koncepce a ideje,“ uzavírá Evžen Korec.