06. 11. 2008

Skupina NATLAND Group koupila polovinu MEXX Reality

„MEXX vnímáme jako silnou značku s mimořádným potenciálem. Naším cílem je především podpořit stávající i připravované projekty společnosti a stejně jako u dalších našich projektů ještě posílit její pozici na trhu,“ komentoval akvizici Libor Matura, partner odpovědný za majetkové účasti skupiny NATLAND Group. „Vstup silného a stabilního investora, jakým je NATLAND Group, nám pomůže uspíšit realizaci připravených projektů a je v souladu i s našimi dlouhodobými plány na expanzi,“ dodal Zdeněk Macháček, generální ředitel Mexx Reality.

Investiční a finanční skupina NATLAND Group investuje především do projektů z oblastí energetiky, služeb, zemědělské výroby, realit a developmentu. Skupina působí aktivně na trzích České republiky, Slovenska a Ukrajiny, společné projekty realizuje i na území Ruska, Vietnamu a dalších zemí. V současnosti vlastní majetkové podíly např. ve společnostech ENERGY 21, Lumen Energy, VNPT Global Communication nebo Agro 21. Své majetkové účasti, akvizice a investice řídí z Prahy prostřednictvím manažerské společnosti NATLAND CZ, a.s.

Mexx Reality je přední společností na českém realitním trhu. Vedle standardního servisu souvisejícího s prodejem či nákupem nemovitostí zajišťuje zákazníkům podporu v právních otázkách z oblasti realitního trhu, v problematice dražeb nemovitostí či v získání výhodných hypotečních úvěrů. Společnost disponuje vlastním týmem makléřů a dalších odborníků. V rámci své franchisingové sítě se Mexx Reality velmi rychle rozrůstá po celé České republice.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu