Čtvrtek 27. dubna. Svátek má Jaroslav.

Soutěž Poštovní spořitelny v rámci výstavy Panelový dům a byt zná vítěze

23.03.2009 12:03 Tisková zpráva: Poštovní spořitelna

„O soutěž byl na výstavě velký zájem, což nás opravdu potěšilo. Jsme rádi, že můžeme podporovat akci, jakou je tato výstava, což dokládá fakt, že PS dále sponzoruje i studentskou soutěž o nejlepší návrh na rekonstrukci panelového domu,“ uvedl při předávání regionální ředitel pro Finanční centra Poštovní spořitelny Petr Cihelník.

Znalostní soutěže se mohl zúčastnit každý z návštěvníků akce, který potvrdil, že bydlí v panelovém domě. Stačilo vyplnit dotazník, který se skládal ze tří jednoduchých otázek a doufat ve výhru některé ze zajímavých cen. Poštovní spořitelna je partnerem výstavy Panelový dům a byt, která probíhala ve dnech 26. – 28. 2. 2009.

Slavnostní vyhlášení s předáváním cen proběhlo ve čtvrtek 19.3. od 12 do 13 hod. ve Finančním centru Poštovní spořitelny, Krátkého 211/2, Praha 9 – Vysočany.

„Chtěl bych moc poděkovat Poštovní spořitelně. Chystáme se na rekonstrukci bytového jádra v našem panelovém bytě, takže je jasné, k čemu výhru použijeme,“ uvedl výherce první ceny Petr Šotola.

Ceny pro výherce:

1. cena – poukázka na sanitární keramiku a koupelnový nábytek KOLO v hodnotě 80 000 Kč od společnosti Sanitec.

2. cena – poukázka na skříňovou sestavu v hodnotě 50 000 Kč od společnosti AZ skříně.

3. cena – poukázka na plastová okna s příslušenstvím v hodnotě 30 000 Kč od společnosti RI OKNA.

7. – 10. cena – sportovní taška s dárky od Poštovní spořitelny.