Společnost Clever CZ nabízí úspěšným prodejcům doživotní rentu

25.06.2009 11:06 Tisková zpráva:

Tento systém odměňování je novinkou na českém trhu, kterou jsme převzali po vzoru úspěšných zahraničních sítí. Chceme touto cestou motivovat zájemce o práci pro naši společnost,“ uvedl Robert Tomeš, ředitel společnosti Clever CZ.

Clever CZ má nyní kolem 150 externích prodejců v rámci celé ČR a do konce roku jich hodlá mít 300. V příštím roce pak firma plánuje dokončení prodejní sítě s osmi sty poradci. Společnost se zatím specializuje na poradenství při financování bydlení (hypotéky, stavební spoření), do budoucna pak plánuje rozšířit činnost i na další finanční produkty, zejména na pojištění.

Síť poradců, kterou buduje, má klasickou „multilevelovou“ strukturu. Na nejnižším stupni jsou vlastní poradci, kteří jsou odměňováni provizním systémem. V druhé úrovni je oblastní vedoucí, třetím stupněm je regionální ředitel nad ním je manažer sítě a poslední pozicí je partner sítě, který má podíl ve společnosti a doživotní rentu ze struktury kterou vytvořil.

Společnost Clever CZ zahájila činnost letos v únoru. V současné době spolupracuje se všemi významnými hypotečními bankami, stavebními spořitelnami a s několika významnými realitními kancelářemi.