21. 05. 2012

Subjekty:
EKOSPOL

Společnost EKOSPOL v Uhříněvsi slavnostně otevřela svůj jubilejní 40. velký developerský projekt

Včas dokončeným a téměř vyprodaným projektem tak společnost EKOSPOL stylově zahájila letošní oslavy 20 let existence na českém realitním trhu. „Během 20 let jsme úspěšně dokončili celkem 40 velkých developerských projektů pro více než 8000 spokojených zákazníků. Přitom mezi velké počítáme pouze ty projekty, jejichž hodnota přesahuje hranici 100 milionů korun,“ říká generální ředitel společnosti Evžen Korec.

Slavnostní otevření bytového areálu Viladomy Uhříněves II proběhlo ve čtvrtek 17. května 2012 za účasti novinářů a významných osobností veřejného života.

Úvodního slova se zhostil Ing. Jan Sadil, generální ředitel a předseda představenstva Hypoteční banky. Ocenil zejména dlouhodobou špičkovou spolupráci se společností EKOSPOL a zároveň pogratuloval k jejímu 20letému výročí. Akademickou sféru reprezentovali prof. Ing. Miloslav Pavlík, CSc., prorektor pro oblast výstavby a investiční činnosti ČVUT v Praze a prof. Ing. Alena Kohoutková, CSc., děkanka stavební fakulty ČVUT. Ve svých projevech ocenili především kvalitu realizovaných staveb společnosti EKOSPOL a také příkladný přístup společnosti ke spolupráci soukromé a akademické sféry včetně poskytování praxí pro studenty a absolventy. Oboustranně špičkovou spolupráci se společností EKOSPOL pak vyzdvihl i Ing. Milan Valenta, obchodní ředitel generálního dodavatele stavby, společnosti Průmstav, a.s. Architektonickou koncepci projektu přítomným přiblížil Ing. Andrej Páleš, architekt bytového areálu, a o stavebně-technických aspektech krátce pohovořil Ing. Pavel Čačík, vedoucí manažer projektu. Závěrečné slovo a poděkování všem spolupracovníkům, kteří se na realizaci a prodeji nejen tohoto, ale i všech zbývajících 39 dokončených projektů podíleli, na závěr přednesl RNDr. Evžen Korec, CSc., generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL.

Dalších 100 bytů dokončí EKOSPOL na podzim!

V pořadí 41. dokončeným projektem bude etapa B bytového areálu Nový Park Písnice v Praze 4. Klíče od více než stovky nových kvalitních bytů si klienti společnosti převezmou již v listopadu letošního roku.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu