Společnost LEXXUS a HTC: Podporujeme mladé talenty

12.11.2015 01:11 Tisková zpráva:

Technologie jsou naší budoucností, a proto je velmi důležité podporovat mladé lidi v jejich používání a prohlubování znalostí. To, že mobilní telefony nejsou pouze na hraní, ale mohou sloužit i jako pracovní nástroj, se rozhodl dokázat jeden ze studentů SPŠ sdělovací techniky. (Tisková zpráva: LEXXUS)

Student 4. ročníku Střední průmyslové školy sdělovací techniky v Panské ulici, pan Jan Hegar, si získal pro svůj projekt dvě jedničky na trhu, společnost LEXXUS, která se zabývá prodejem nemovitostí a novostaveb v Praze a okolí, a HTC, výrobce mobilních zařízení se specializací na smartphony. Cílem projektu je vytvoření profesionálních videí pro společnost LEXXUS pomocí kapesní techniky, která je určena primárně pro běžné multimediální vyžití. Protože firma HTC a LEXXUS patří mezi společnosti, které nevidí překážky a nebojí se dokázat nemožné, logickým vyústěním byla vzájemná spolupráce s účastí mladého talentu, který zkusí tento nápad proměnit ve skutečnost.

Společnost HTC zapůjčila pro projekt dvě zařízení, telefon HTC One M8 a  One M8s. Oba telefony vynikají kovovým zpracováním, stereo reproduktory s technologií BoomSound, duálním fotoaparátem a k tomu nabízí vysoký výkon, který můžete sledovat na FullHD displeji. Verze M8 navíc disponuje fotoaparátem s technologií UltraPixel a infračerveným portem, skrze který lze ovládat domácí elektroniku. To oceníte především v domácnosti, kde můžete nahradit hned několik dálkových ovládání jediným telefonem, který budete mít vždy po ruce. Televizor, domácí kino i klimatizace, to vše lze ovládat skrze telefon.

Tagy: HTC LEXXUS