21. 03. 2016

Subjekty:
M&M reality

Společnost M&M finance se spojila s pojišťovací společností Broker office (První moravská společnost s.r.o.)

„Za poslední tři roky se M&M finance dostaly mezi přední zprostředkovatele hypoték a pojištění. Výrazným způsobem jsme vyrostli, především v hypotékách, ale i v pojištění. Zatímco před třemi lety jsme na hypotékách „udělali“ dvě miliardy, v roce 2015 už to bylo necelých sedm miliard,“ řekl výkonný ředitel M&M finance Michal Pitucha. V oblasti pojištění a investic však zatím nemáme pozici, jakou bychom chtěli, a proto jsme se rozhodli vstoupit většinovým podílem do Broker office. Broker office zastřešuje více než 600 obchodních partnerů v ČR, především v oblasti pojištění a investic.

„Společnost Broker office je na trhu 23let a mají přesně to, co nám zatím chybělo,“ upřesnil Michal Pitucha. Její dosavadní ředitel a majitel Libor Picek se nyní nově stává ředitelem společnosti M&M pojišťovací.

„Pro M&M finance je jednoznačný cíl a to je další strmý růst, předpoklady pro to máme. Je zde klientská základna M&M reality, ale nespoléháme se pouze na toto, chceme fungovat jako jakákoliv jiná firma, která je odkázána na volný trh. Když spojíme tyto dvě větve, tak si myslím, že v následujících letech můžeme vyrůst několikanásobně a konkurovat největším finančně zprostředkovatelským firmám v České republice,“ dodal Michal Pitucha.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu