Stavební spoření pro nové i stávající klienty u Modré pyramidy zdarma

23.10.2009 01:10 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

Stavební spoření je nyní možné uzavřít či prodloužit u Modré pyramidy zdarma. V rámci aktuálních akcí stavebních spořitelen je tato nabídka ojedinělá a její výjimečnost je dána především tím, že je určena nejen novým, ale také stávajícím klientům. Trvá od 26. října až do konce roku 2009.

Nabídka platí pro nové smlouvy s cílovou částkou až 200 000 Kč a vkladem, který musí do konce roku 2009 dosáhnout alespoň 20 000 Kč. Což je mimo jiné potřebná částka pro získání plné státní podpory ve výši 3 000 Kč a pro maximalizaci výnosu.  Výhodu získá ale i ten, kdo bude chtít uzavřít smlouvu s jinou cílovou částkou – například pokud se klient rozhodne pro cílovou částku 100 000 Kč a vloží do konce roku na účet stavebního spoření alespoň 10 000 Kč, získá od Modré pyramidy prémii ve výši 1 000 Kč.

Velice lákavá je ovšem příležitost také pro stávající klienty. Ti si mohou zdarma navýšit cílovou částku a to prostřednictvím nového produktu Prodloužení PLUS, čímž si zároveň prodlouží dobu spoření za stávajících podmínek.

S cílem oslovit co nejvíce nových i stávajících klientů připravila Modrá pyramida masivní mediální kampaň, jejíž součástí je velice nápaditý televizní spot v duchu současného komunikačního konceptu včetně oblíbeného maskota MOPYho.